Mě u těch celebrit netradiční jména nijak neudivují a tím jak žijí a jsou svým způsobem vyjímeční a výrazní, tak to k těm jménům ladí, víc mě udivuje, když taková jména dávají obyčejní lidé, hlavně mi rvou uši jména, která se dají najít v českém kalendáři a rodiče to jméno převedou do nějaké jiné řeči hlavně aby to nebyla úplně Česky, takovej mindrák nebo co, když už jsme průměr, tak aspon aby to jméno bylo "světový.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.