Já bych tam seděla klidně v kutně, když mi za to platí. V minulém zaměstnání jsme museli mít bílý plášť v kanclu. A nebyla to žádná laboratoř ani výrobna portavin. Byla to kancelář pro návrháře-modeláře obuvi. Seděla jsem z 90% u komplu, žádné znečištění či úraz nehrozil. Asi nás chtěli vidět na dálku, kdybychom se potulovali po fabrice. Vadilo mi to jen v létě, když bylo v kanclu 40°C a padali jsme horkem. S potvrzením lékaře nám dovolili krátký rukáv. Ženské křivky mi ležely u ..., Hlavní byla práce v oboru a slušný plat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.