No, tak nějak. Z Ameriky jsem procestovala docela dost, mám tam příbuzný a různý známý, manžel bývalý učitele a spolužáky a můžu říct, že jsem se dostala do docela dost různých domácností a rodin. Mně připadají Američani právě vzhledem k Čechům v průměru zdvořilejší, ohleduplnější a více respektující.A například podle mě mnohem více Američanů se dobrovolně věnuje různým charitativním projektům a pomoci ve svém okolí. Ale je to jiný národ, jiná kultura, kterou je těžko převedeme na stejného jmenovatele s tou naší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.