| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S komiksy pozor, tam není standartnípísmo,slova se někdy v těch bublinách lámou....pro dislektika dost náročné. (Jasně jestli ho vyloženě baví si v tom louskat, proč ne, jako doplněk)

Napadají mě dětské detektivky, například od V. Steklače - poklad hraběte Domanína, je to nenáročné s velkymi písmeny a bude ho zajímat co se děje dál.
Pak jsou pěkné detektivky od , Edit B. (nechci komolit jméno snad Blyntová??), a taky Astrid L. (omlouvám se já jsem taky dislektik a neumím to napsat ~f~)

Ještě rada, nám doma se osvědčilo číst knihu tak, že kousek přečte dítě a kousek mu přečteme, aby přece jenom ten děj ubíhal a nenudil.
Někdy se střídáme po odstavcích, nebo větách, a dítě sleduje i to co čtu já. Někdy si samo přečte kus a já pak třeba před spaním dočtu další kus. zkoušejte co vám bude vyhovovat. Hlavní je nadchnout dítě pro knížky~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.