| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráchel, koukla jsem - Střep je Kladno a Praha a to není náš region. Ale nějakou sanaci u nás nabízí místní charita. Nicméně on by potřeboval doučování v tom jiném městě, kam je ted poslali. A tam mám kontakt na známého, co pracuje pro charitu - snad by mohl pomoct.Zítra nejdřív zjistím, jestli si ve škole byli vyzvednout vůbec učebnice a zavolám kurátorce, jestli mi řekne, jak jim zajistili doučování - což slíbila,že zařídí.Dál taky zda podali podnět k šetření za zanedbání péče - že nezajistila docházku - máme ohlašovací povinnost.Aby se mohl vrátit, musí jim sehnat přes prázdniny bydlení tady. Ovšem, jestli jí děti seberou, tak mám ted obavu, že je šoupnou do nějakého vzdáleného děcáku a bude to pak už jedno.Tohle je taky nedomyšlené. Dítě tu má známé prostředí, známé lidi, z místního děcáku k nám už chodí dost dětí , vzájemně se známe. Chápu, že se musí vytrhnout ze špatného rodinného prostředí, ale že se musí vytrhnout i z toho mála , co tu je pro něj dobrý a odstěhovat daleko...měla by se odstěhovat matka,když dělá problémy ona. Úplně ji vidím, jak se tu bude zase za nějaký čas procházet s těhotenským břichem. Tak zkusím, co se dá, i když mám pocit, že šance, že by se vrátil k nám do školy a do třídy je dost malá.Díky za tipy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.