S šatama bych začla klidně hned. Když jsem procházela svatební salóny v Praze, tak mi některé šaty ani nechtěly ukázat a to jsem do svatby rok a cena kolem 10 tis. byla normální. Když jsem procházela svatební salóny u nás v okresním městě, tak půjčovné bylo kolem 5-7tis. za nádherné šaty a zamluvit je stačilo 3-6 měsíců předem. Nakonec jsem si je nechala ušít, stály mě 7tis. a nosila jsem je pak i na plesy, dala jsem k nim třeba jinou sukni nebo naopak barevný korzet a bylo to super. kamarádka si nechala šít šaty přes Ebay odněkud z Číny, vyšly jí asi na 4tis. a byly také nádherné, krásně zdobené a tak. Takže já jsem spíš pro ušití nebo nějakou levnější půjčovnu. Ostatně i na netu se dají najít šaty na prodej, které měla nevěsta jen jednou na sobě a cena je velmi slušná.
Zpívaná píseň by mi nevadila. Slib jsme měli napsaný na papíře a mohli jsme ho číst, byla jsem nervózní a tak jsem si ten papír raději vzala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.