Mám dvojčata kluka a holku a hádájí se také pořád. Čím jsou starší, tím je to horší. Je jim patnáct. Když je na prázdniny rozdělím, tak si posílají sms. Dokážou se hádat hodiny. Začne to diagnózou - idiote debile, pak najedou na zvířata a minulý týden jsem přišla domů a lítaly tu orgány - plíce to teda nebyly. To jsem si myslela, že tyhle slova ani neznají. Když jde do tuhého a jeden má průšvih, drží při sobě, ale jinak je to na provaz :o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.