| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hm, takže když jsem s prckem sama a nestačilo ani těch 18dní na očr, tak jsem děsná potvora a dr. taky, páč mi napsala po 1dni přerušení novou? Asi jsem měla 4 l. prcka nechat doléčit samotnýho doma, ne? Kdyby náhodou, tak výplatu mám 9-10tis, což je částka kterou dám jen za byt .... kdybych byla tak čestná, tak si nenechám napsat nic, a na nájem si asi vezmu půjčku.
Tohle není vina rodičů ani dr, ale blbě nastavenýho řešení od státu. Přesně viz, příspěvek... já jako dospělý můžu marodit půl roku a dítě jen 9-18dní? Manželé se možná můžou vystřídat, ale samoživitelka asi těžko. Jsou snad i dlouhodobý diagnozy a nemoci např. neštovice, proč na to zákon a očr nemyslí?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.