Máme dva pokojíky, jeden hrací a jeden spací. Myslela jsem, že děti budou rovnou každý ve svém (stěhovali jsme se, když dceři byly 4 roky a syn se narodil). Syn se ve dvou a půl letech přestěhoval z ložnice ke dceři, mají jeden pokoj hrací a jeden spací. Teď je synovi 5 let, dceři 9 a pořád to tak mají. O víkendu jsem byla u známých, mají syna a dceru dva roky od sebe. Mají jeden velký pokoj na hraní i spaní a hrozně se mi to líbilo, fakt velký prostor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.