| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Znám syna a otce a jednomu se říká velký rybíz a druhému malý rybíz, fakt nekecám ~t~
Ale to jsou přezdívky....

Nedali jsme jméno po tatínkovi, ale po manželově otci, který už mnohem dříve umřel, manžel si to tak přál. A jmenuje se i po mé dědovi, takže je tam vazba i na moji rodinu.
Nevadí mi to, i když je to jméno, které se mi ani extra nelíbí, je pro mě tak nějak neutrální a má ho snad každé druhé dítě v čr. Sama bych vybrala trochu jiné a méně časté...

A jinak s těmi jmény děděnými po staletí, proč ne, když není nějak ošklivé, jen je v tom pak zmatek. Když jsme volala známému, kde bydleli 3 Rudové ze 3 generací v jednom baráku, tak domluvit se, kterého vlatně chci, byla docela fuška ~:-D
A pletli si i poštu, ale tak to už jsou takové detaily...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.