Zajímavé, tak už "je" mi víc jak 10 let přes stovku :-D Ne, nic ve zlém. Mám za sebou 8 narkóz v celkové anestezii, laparku z toho jen jednou. Pravděpodobně mě čekají ještě časem 2 (1 určitě). Někdo narkozu snáší dobře, někomu je po ní zle ještě po několika dnech. Opravdu krizi jsem měla 1x, když jsem po 24h stále zvracela a nebyla schopná vstát z postele a nezabíralo nic, co mi doktoři dávali / píchali. A k laparce - mám pidi jizvičky, které z dálky vidět nejsou. Jelikož mám pár jiných větších jizev, tyhle neřeším ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.