Ja jsem na tom stejne, vadi mi ten pocit nevyzehleneho....Nezehlim akorat spodary, ponozky, rucniky...sem tam pekne slozim teplaky, jinak zehlim vsechno.
ALE....je tio nebetycny rozdil. Jednou jsem v lete, v ramci uspory,povesila pradlo na snuru. Tfuj...uz jsem to nikdy neudelala, bylo to nevyzehlitelny....a tak i kdyz je 30 stupnu, tak to radsi soupnu do susicky. Mam nad tim kontrolu a stojí me to pulku prace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.