Na to mám úplně opačný názor. Dítě by mělo být rozhodnutí obou. Samozřejmě nehody se stávají, ale mně chlap říct, že se od teď nechrání, protože chce dítě, bylo by to u mě skoro na hranici znásilnění a asi bych s ním přestala spát (pokud bych se na dítě ještě sama necítila). Kamarádce na tomhle ztroskotalo manželství. Pokud si partneři ve vztahu nemůžou věřit s tak zásadní věcí jako antikoncepce, tak to mi přijde jako zásadní problém. I když ty jsi to aspoň řekla na rovinu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.