Fakt záleží na konkrétním případu a taky to chce zkoušet.
Já třeba mám skvělou zkušenost s kosmetikou Cutis Help s konopím. Pokud jsou červená mokvavá ložiska mažu Oparenem, ten to vysuší, pak na suchá místa a preventivně Cannabiox E.
Ale třeba syn mívá "naštěstí" jen pár suchých flíčků a tomu naprosto skvěle zabírá Neutrogena (bez parfému), což mi žádný kožař nedoporučil, ale přesto to pomáhá ze všecho nejvíc.
A samozřejmě jak tu někdo zmínil, dieta nebo pokud je to kontaktní forma... prostě dodržovat režim a vyhýbat se tomu, co vadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.