Pravděpodobně byl dělán krátkou dobu, nebo byla chcíplá očkovací kultura.
Vznik jogurtu trochu zhoršuje homogenizované mléko, i když ne moc, víc to vadí u sýrů (tam se pak přidává kvůli tomu pár kapek chloridu vápenatého).
Polotučné je také pro jogurt poněkud málo tučné .Pro pevný jogurt to chce plnotučné (zkus porovnat obsah tuku na kelímku hollandie a na polotučném mléce), popř. vylepší to smíchání mléka s trochou smetany.
také je ptořeba nechat ho po dojogurtování pořádně vychladnout, teplý jogurt je každý poněkud blemcavý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.