Dělám běžně z trvanlivého. Mám ho hustý, tuhý. Sušené ani kondenzované mléko nepřidávám, dělá se pak na dně krupička, a to mi vadí. Jogurtuju někdy i dýl, než uvádí návod. Když skončí jogurtování, dám ho HNED do ledničky a jíme až druhý den. Když to rychlé zchlazení vynechám, tak z toho bývá právě ta blemcavá hmota. Někdy dělám z půl litru mléka a půl litru 10% smetany, je vynikající
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.