| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Suzo, zavolejte jiného servisáka! Měla jsem 6 let Candy pračku a taky se uvolnil programátor. Máme tady přímo autorizovaného servisáka s diagnostickou jednotkou a ten si pračku odvezl, všechno pročistil... a mmj dotáhl programátor a znovu fungoval jako nový ~;)
Jinak já bych teda už Candy nechtěla - mám teď AEG Lavamat a jsem hotová z toho, jak krásně tiše pere a jak je parádně to prádlo proprané, promáchané, že v pohodě vypere i spacák a nezůstává na něm hromada pěny...
Co se týče značky Beko - do té bych asi v pohodě šla. Mám teď od této značky novou myčku a je naprosto skvělá. Známí mají pračku už asi 5 let a šlape pro 4 osoby dobře bez poruchy... Asi bych momentálně věřila více Beku. Co se týče délky programů zkusila bych na netu najít návod k obsluze konkrétní pračky - tam by délky měly být uvedeny. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.