Myslím, že to není ani v délce programu, ale v té teplotě, která to prostě nevypere. Mám program na 40, který trvá 2,5hodiny. V návodu je napsáno, že to má stejný účinek jako praní na 60. Dám tam propocené triko, za 2.5hodiny vytáhnu a pot je cítit. Prostě ideální teplota na toto praní je 50 a to mají jen některé typy praček a tu bohužel já nemám a moc bych ji chtěla!!!!! Nechápu jak někomu může takto proocené prádlo na 40 vonět a ty manželovy fusky to už nechápu vůbec, celkem bych to chtěla vidět na vlastní oči, tomu se mi nechce ani věřit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.