| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Díky TV Nova jsem podala plnou moc, aby mi byly vrácely zpět poplatky u banky, u které mám hypoteční úvěr. Dnes mi přišel mail, uvádím jen část...

"Po převzetí Vašeho právního zastoupení uplatnil, popř. v krátké době uplatní,JUDr. Petr Toman u Vaší banky výzvu k vrácení Vašich úvěrových poplatků. Bance poskytl lhůtu 7 dnů k jejich vrácení a upozornil ji na to, že v případě, že Vám úvěrové poplatky nevrátí, obrátíte se s Vaším nárokem na soud. Banka tento nárok bohužel stále odmítá uznat a úvěrové poplatky vrátit.

V tento okamžik jsou vyčerpány všechny zákonné možnosti mimosoudního vrácení Vašich poplatků. Nezbývá proto, než abyste se obrátil s žalobou na soud a požadoval vynesení stejného rozsudku soudu, který zazněl poprvé u Obvodního soudu pro Prahu 5.

Proto, aby mohl JUDr. Petr Toman podat Vaším jménem žalobu k soudu, je třeba poslat na účet pana Tomana částku 400,- Kč, aby mě mohl u soudu zastupovat. Částka jde vyloženě prý na tyto účely.

Taky jste někdo podnikl žádost s plnou mocí? Budete posílat tu částku? Nerada bych se napálila a vyhodila 400 Kč jen tak do vzduchu...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.