| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nj, vzpomínám si jak jsem ZÁVIĎELA manželovi právě tu závodku - že prostě 1) přijde k hotovému (mě to stálo úsilí něco uklohnit, vařit jsem moc neuměla), 2) vybere si z nabídky (jí si vybírala mezi máslem a kečupem co zbyly v lednici, nebo suchou houskou kterou jsem se týrala kvůli kojení - jakou já měla chuť na čerstvý chleba!), 3) nají se v klidu (já s řevem), 4) jí pohodlně oběma rukama (já jednou hojdala dítě a dlabala lžící z misky), 5) u jídla si popovídá s dospělými a třeba se i zasměje (já poslouchala imrvére tak akorát mrčení mimina) 6) nádobí po něm umejou (mě to tam akorát nadělalo čurbes který jsem opět neměla čas sklidit).
No objednala jsem si obědy z blízké restaurace (měli to s rozvážkou za slušnou cenu okolo 50Kč tenkrát před 8 lety), takže mi v půl dvanácté přistál na prahu jídlonosič se skoro teplým obědem, to bylo blaho :-) (a navíc jsem mohla prohodit jednu dvě věty s tím milým starým pánem, co s jídlem ke mě vyběhl do prvního patra, pořád se usmíval, díky za to).
No a pak když jsem se aklimatizovala (hm, ženy jste nějaké dobré, já se z poporodního "deliria" probrala tak po 6 měsících), tak už se to trošku utřepalo, i vařtit jsem se naučila, i nakupovat dopředu a tak. Dneska mi to přijde taaaak dávno.... ale chápu každého, koho taková situace odrovná.
Tak se zakladatelko neboj, to přejde, zatím vymysli řešení které zvládnete vy jako rodina (ty či manžel navařit večer, ty si něco objednat, manžel se nají v práci atd.).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.