| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Další tipy:
špagety, do nich klepneš tuňáka, přisypeš olivy a posypeš parmezánem

kuřecí či hovězí steak a k tomu hranolky nebo pečené brambory ve slupce (nové) - hranolky vyndáš z pytle, hodíš do trouby (už se nedává tuk), vyndáš a posolíš, brambory omyješ, nakrájíš na plátky do mísy, tam kápneš olej, sůl a kmín, promícháš, hodíš na plech a pečeš na 200°C asi 15-20 minut dle tloušťky plátků.

Taky je fajn pomalý hrnec, tam věci jen dáš a za 4-6 hodin vyndáš. Můžeš dát maso a zeleninu libovolně a je to. Naskládáš, vyndáš. Stejně tak se v tom dělají vývary, dopřávej si jich teď dost, hlavně slepičí hovězí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky