| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Horamo, tak já většinu věcí po synovi prodala na inzeráty (mailem) v maminkovských časopisech - Betynka, Miminko, Máma a já apod. Někdy to trvalo i dva měsíce, když se nikdo neozýval, tak jsem dala inzerát znovu a snížila trošku cenu... Prodala jsem takhle 2 klasické postýlky, cestovní postýlku, 2 autosedačky, všechny kočárky - dokonce i trojkombinaci, ve které jezdilo už druhé dítě, jsem udala za 2000,- (PC asi 7500,-) a pak nějaké ty zavinovačky, fusaky, hračky pro miminka apod. Oblečení se udává špatně, ale třeba banánovou bednu jsem dala za 200,- a zmizelo to rychle, i když to nebyly žádné značkové výstavní kousky...Boty jsem prodávala hlavně zimní Superfity - byly po jedné zimě jako nové, pův. stály 1300,-, prodala jsem je za 500,-:-). U těch větších věcí začínám s cenou většinou tak okolo poloviny PC a případně snižuji...
A to zásadně požaduji jen osobní odběr (Praha) a neposílám fotky mailem, pokud chtěl někdo fotku předem, tak jsem posílala MMS, jinak se většinou přijeli podívat a většinou i koupili:-). To oblečení jsem udávala spíš na krabice za menší cenu a to, co už nebylo nijak nádherné, včetně bot, tak dáváme do takových těch sběrných kontejnerů na textil, aspoň to ještě někomu poslouží a pomůže. Nejsem totiž ochotná trávit čas focením a popisováním každého kousku a už vůbec ne lítáním na poštu apod. Zatím jsme takhle udali prakticky všechno:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.