Se salmonelou nemám naštěstí zkušenost, ale syrová vajíčka se mi prostě eklují. Prosím tě, jak žloutky do zmrzliny tepelně opracuju, abych je neměla syrové a přitom nezískala míchaná vajíčka? Tohle fakt netuším, jak udělat. Většinou syrová vajíčka v jídle vynechávám nebo tam ze zoufalství dávám takovou tu vaječnou náhražku, ale všude to nejde.
Toužím třeba po domácí majonéze, ale tam asi musí být vajíčka syrová, co?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.