Limai, obýváky nad 25m2 podle mě v panelácích běžné nejsou. Ty pokoje mají rozměry podle rozměrů standardních panelů, a to myslím vychází zhruba 4m x 5m, plus nějaké centimetry, tedy něco málo přes 20m2. Ale jinak s tebou souhlasím, já bych také dala ten nějvětší pokoj dětem a také jsem to udělala, i když ne v paneláku. Mně stačí víceméně ložnice a prostorná kuchyně, obývák je v mých očích docela zbytečná, nadstandardní místnost, pokud nemám pokojů nazbyt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.