| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Me jmeno se mi libi, spis me mrzi, ze jsme 1.dceri meli dat vice mezinarodni jmeno. Odesli jsme do ciziny, kdyz ji byly 2 a kazdy ji rika jinak, ac ma obycejne jmeno - Michaela. Zalezi, odkud kdo je, vyslovuje se jinak francouzky, anglicky i cesky. Kdyz byla mensi, psala sve jmeno Misha, takze ji kazdy oslovoval Misa, ale s postupem casu zacala psat plny tvar a ted je Mikajla, coz se mi tedy vubec nelibi. Deti ze sousedstvi vi, ze ji rikame Misa a vyslovuji to stejne a ve skole se s tim bude muset smirit.
Synovo jmeno - Richard je v Cr netypicke [on je jiz IV. v rodine pochazejici z Rakouska, tedy i nemecke prijmeni], ale pro cizinu je to jmeno idelani, zadne komoleni a uvahy jak to vyslovit a i anglicky mi to zni hezky.
A posledni je v cizine narozena a proto ma i anglicky upravene jmeno - Barbara, coz se mi v anglicke verzi take libi.
Horsi je kombinace divcich jmen s ceskym prijmenim s ova, coz bych nejradeji nechala zmenit, ale desi me uredni siml, takze budeme trpet dal [u dlouheho nemeckeho jmena je to o to horsi].

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.