| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím.
Před nedávnem jsem nechala syna ve školce vyšetřit srceeningem a výsledek je na očaře...Poraďte, prosím, kam v Brně zajít? Já mám oči OK, takže absolutně netuším kam.

Chtěla jsem do dětské (nesnáším bílej dům) a tam mě vypoklonkovali, že berou až na operace.
Tak volám do bílýho domu a termín - 5.8.!!!!

Nevíte, není v Brně dobrej očař, co nemá tak dlouhý čekačky a má lidskej přístup a bere na pojišťovnu? (v bílým domě mi sestra při každým slově dala najevo, jak ju obtěžuju, ať prý počkám na 5ůti letou prohlídku, máme koncem srpna, když říkám, že čekat nemusím, že už máme žádanku, že i dle pediatry tam je vada, tak prej teda kdy jako můžem a jestli nechcu počkat do září atp)

Su z toho telefonátu celkem otrávená. Sem přece nedala 150,-, abych pak čekala na prevenci.... Všude píšou, jak se to má u dětí řešit co nejdřív, že je větší šance vadu odstranit a člověk pak narazí na takovej přístup...

Sem se z toho musela vykecat... Každopádně díky za tipy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.