jenže já fakt nemám kam psychologa natlačit, do práce dojízdím, hned z prace jedu pro děti, každej den stejnej, a i tak to stíham blbě, není to tak že bych byla ulpně na dně, vím že bych ho už nechtěla zničil absolutně všechno ale nemůžu se prostě s tím vyrovnat tak abych aspon neřešila jak se on má.. pritom jsem ráda že děti mám u sebe a že ho vlastně vidím málo, spíš mi vadí jak je namachrovanej že těm dětem může dát toco já nemůžu a taky to že nějaka slečna si hraje na maminku a mazlí se s mejma dětma
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.