| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji všem za reakce, pomalu si to rovnám v hlavě, jelikož ten UZ byl v 18+3, rozhodla jsem se že absolvujeme ještě jeden ultrazvuk na klinice PROFEMA, nebudu muset nikde žadonit, že chci ještě jeden "pro jistotu", ráda si jej zaplatím . Uvidíme co nám tam řeknou, bude to zase o 2 týdny později 20+3, tak nějak a myslím, že by nám to mohlo trošku ukázat co a jak, víceméně jsem stejně pro tu AMC nebyla rozhodnutá, i když jsem ted dokoukla do papírů a riziko Down není 1:119, ale 1:19 !!! Chápu že si ted někdo bude myslet, že jsem padlá na hlavu, ale stejně se mi zdá že je to dnes všechno přetechnizované a čím lepší přístroje, tím lepší zobrazení a pochybností a sama vidím, jak mě to užírá a potřebuju být hlavně v klidu a ten klid mám, když to nechám osudu a budu doufat, že je vše v pořádku ... a když nebude, tak se postaráme - víte přemýšlím nad tím, zda má člověk právo rozhodnout o tom, že dítě zabije - opravdu je to tak, já to tak vidím, někdy v 24tt dítě zabijete, není to interupce, prostě Vám v břichu dítě usmrtí a Vy ho musíte porodit, to je pro mne představa šílená, pro mě je důležité aby to dítě bylo štastné a víte co, myslím, že každé dítě je štastné, když má milující rodinu , a zrovna Down, i když je to tak těžké postižení, ty děti jsou štastné a myslím, že mohou být i ti rodiče, pokud dítě přijmou a nebudou s prominutím naštvaní, proč právě oni ??? a já chci aby moje dítě bylo štastné, ne aby zemřelo a pokud ano, tak přirozenou cestou a ne mojí vinou , mým výběrem, že toto nechci , chtěla jsem něco jiného ....
Možná je tento příspěvek zvláštní a trochu melancholický, ale už je večer a mám toho všeho uvažování už nad hlavu a opravdu chci najít vnitřní klid a ten mi amniocentéza nepřinese, ten musím najít v sobě a myslím, že už ho mám, děkuji všem, dobrou noc ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.