Přidat odpověď
Jé Monty, škoda,že jsi to tu nedala k dobru dřív. Zhruba před 14 dny jsem darovala celý chlapecký společenský oblek i s košilí. Syn ho měl akorát na imatrikulaci a párkrát v divadle.
Nicméně obleky se dají koupit u Markse, V Debenhamsu a nebo takové obyčejnější,ale pořád na tohle dobré vede Tesco.
Boty rádoby společenské chlapecké jsem kdysi viděla v Humanicu. Jinak bohužel klasické pánské začínají na 40,takže je to problém sehnat. Měla jsem s tímhle vždycky problém,když syn dělal třeba postupové zkoušky v lidušce,tak jsem chtěla,aby šel slušně oblečený. Měl společenské kalhoty,sako nebo vestičku,košili s motýlem nebo kravatou,ale boty byl problém.
Podívej se taky na M.M.B. a na Au-kru.
Jinak můj syn už má normálně dospěláckou chlapskou velikost,takže už nemáme problém a dcera se pomalu dostává alespoň na to XS,takže už se dá koupit. Dřív jsme měli kupované právě buď v těch obchodech co jsem uvedla nahoře nebo dovezené z ciziny,kde je toho mraky.
O tom,jak ti vyrostl syn mi ani neříkej. Ten můj za poslední rok vytáhl zhruba o 20 cm,takže má t.č. cca 180 cm a nožku 44-45. Jenom tenhle rok jsme mu kupovali několikrát boty,které mu za dva měsíce byli malé.
Předchozí