| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Synovi je deset let a za poslední rok velmi nechutným způsobem vyrostl - boty č. 37, hadry 152. A protože jde zítra s babičkou a tetou do Národního, bylo třeba mu pořídit něco na sebe, přece jenom v crocsech a tričku s nápisem bych ho do divadla neposlala. Jenže jak vidno z nabídky běžných obchodních řetězců, s ničím takovým jako je občasná vycházka za kulturou se v této věkové kategorii nepočítá. Boty ve vel. 37 pouze tenisky nebo sandály, košile buď džínové nebo se vzorkem, když jednobarevné, tak žluté, jedovatě zelené nebo oranžové, což by na sebe nevzal a já se mu ani nedivím. Kalhoty jsem ani nezkoušela, bylo mi jasné, že kromě džínů, kapsáčů nebo manšestráků nemám šanci.
Nechci za to utrácet majlant, protože do divadla zas nechodí každej víkend a vzhledem k rychlosti růstu už minimálně ty boty na podzim nebudou, takže se ptám - znáte nějaký cenově přijatelný obchod, kde se dá pořídit slušnější společenské obutí a oblečení pro dítě? Odhaduju, že Marks a Spencer by něco mít mohl, jinak netuším.
Díky za tipy. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.