Přidat odpověď
Ahoj, já nejsem úplně tvůj případ, genet.utz dobrej, ale taky mi doporučovali amnio (mám 37 let). Na druhý triple jsem nešla, neb vím o celkem malé vypovídající hodnotě a už tak jsem celkem nervák...na amnio jsem nakonec nešla, neb jednak mám obavu z rizika, které amnio sw sebou nese samo o sobě a jednak jsem si položila otázku jak bych postupovala v případě, že by amnio nedopadlo...a podle toho bych se i rozhodovala na tvém místě. Někdo chce vědět dopředu a být připraven teoreticky, ačkoli třeba si nechá i dítě s problémem, někdo má jasno, jak by řešil siotuaci v případě, že by amnio vyšlo špatně...Já raději budu žít během těhu v nevědomosti a pokud bude mít miminko po narození problém, budu to prostě řešit, až bude na světě...at už bude jakékoli. Už je to pro mě natolik člověk, že radikální řešení pro mě osobně v tak pokročilé fázi těhotenství není na místě. Mmch já pracuju s dětma celkem dost postiženýma a rodiče nepochybně prošli během těhotenství vším standardním vyšetřením a stejně jsou ty "moje" děti ve škole takové, jaké jsou...takže stejně osud. Tak držím palce, abys to vyřešila k maximální spokojenosti své i mimina.
Předchozí