| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tuhle mi docvaklo, že je tahle diskuse taková čarovná, taková poučná. Stalo se mi několikrát, že jsem sem něco napsala a rázem se to otočilo. Onehdy jsem napsala, že se nám daří kyblíčkování, ale chytám jen čurání, kakání ne. A ejhle, hned se čurání přestalo dařit a chytla jsem stoličku. Pak že mám jen jednu vložku do podprsenky a stačí to, potřebuju ji jen při kojení na druhý prs. Ejhle, tím rázem přestala ta jedna stačit, ušila jsem si dvě ze zbytků na pleny, ale furt je to málo ~k~. Včera mě to úplně uhodilo do očí - popisovala jsem, jak jsem byla v jednom kole a nemohla se pomalu ani napít, a jak mi děti nechtěly dopřát půlhodinku odpočinku - a jakmile jsem to dopsala, zjistila jsem, že všechny tři děti spí ~e~~t~. No a jak jste tu nedávno řešily, že mají vaše děti zadečky opruzené z uprdávání, a já napsala, že Emil taky uprdává, ale opruzený není... ejhle, už ho mažu sudocremem. Tak nevím, asi si začnu dávat pozor na jazyk (na prsty na klávesnici :).

Chudák malý má rýmu, asi nám nastydl na školkové brigádě ~:(. Vymrzli jsme všichni, ale myslela jsem, že on je v teple ve fusaku, a asi nebyl. Ku podivu v noci spal a pil docela dobře, spal na boku přitulený ke mě. Přes den spal jednou na břiše, jinak ho mám svisle v šátku, jak ho dám na záda, abych ho svlékla/oblékla/přebalila, začne se dusit, a taky dělá pauzy v kojení, aby se nadechl, chudáček můj malý... ~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.