Rasalo, no pohybuješ se na šikmé ploše, ale máš tři děti, tím to zachranuješ, takže Tě s diskuse nevykopneme
Slyšela jsem o tom, že děti se často s příchodem sourozence dostávají do regrese a nejčastěji právě tím, že se začnou zase počůrávat. Já se toho hodně bála u Elišky, když se narodil M., ale naštěstí se to nestalo. U Matěje se bát nemusím, protože se stejně počůrává, jedině by se mohl začít zase pokaďávat.
Ale i já na M. pocituju, že se s novou situací pere, od té doby, co se Zuzka narodila je hrozně divokej, rozjetej a na jakýkoliv ne (třeba že se u Zuzky neskáče, nemůže do ní štouchat, nebo jí praštit...) reaguje smíchem, nejvíc ho rozesměje, když se mu snažím fyzicky zabránit, tak to má úplný záchvaty. A také nám od té doby večer špatně usíná, přitom on byl před tím se spaním na jedničku.Byl zvyklý, že ho držím za ruku a jsem u něj, ted držím v náručí Zuzku nebo kojím, za ruku ho sice držím, ale občas musím pustit a úplně nejlepší je, když zrovna Zuzka pláče nebo potřebuje pozornost, tak to je pak veškerý uspávání v loji. Eliška naštěstí usne většinou hned.