| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Barb, máme stejný problém. Snažím se ho u přebalování osušit do sucha fénem nastaveným na vlahý vzduch. Asi ho to docela bolí, jak se snažím ten opruzený zadek otřít, hodně přitom brečí. A uklidňuje ho ten zvuk, protože okamžitě ztichne. Mastičku mám Rybilku, ale u honzy mi pomáhal i Sudocrem, ale ten teď nemám. Nejlepší by bylo, nechat ho holého a větrat, ale my máme docela chladno a jak pořád uprdává a čůrá obloukem na všechny strany, tak je za chvíli studený. Na velké zarudliny a vyrážky je lepší zásyp, než jakákoli mast.
Tvým jídlem to asi nebude, mě přijde, že to ještě jeho střeva neumí zpracovat.

Vyrážka se nám taky objevila, asi před třemi dny. V porodnici nás dětská doktorka při propouštění informovala, že se může objevit a je to reakce kůže na nové prostředí, střídání vzduchu, styk s oblečením a lůžkovinami apod. Tak to ničím nemažu speciálním.

Mariko, krásný příběh. Četla jsem ho večer, než jsem šla spát a ještě jsem na to myslela snad ve snu. Ale já asi nejsem typ na domácí porod. I když vaše příběhy tady jsou krásné, já jsem byla ráda za porodnici, kterou jsem si vybrala. Třeba jsem si uvědomila, že by mi strašně vadilo, kdyby moje porodní výkřiky v noci poslouchal domácí se synem. A že je tu v noci slyšet i smrkání, televize... Pak by mi vadila i přítomnost dětí, i kdyby spaly.
Ale je dobře, že těm, co o domácím porodu snily, se jejich sen splnil. Je to zážitek nad zážitky.~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.