| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám to podobně, děti mi rostou pomalu, nejstarší měl kombinézu tři roky a teď už třetí sezonu nosí zimní bundu.. kterou sem mu kupovala novou, pro něj se to fakt vyplatí, pokud poroste dál jak roste, tak bunda ještě bude příští rok, malá má třetím rokem jarní poděděnou a ještě jí letos je..

jedinej nejmladší, ten roste rychleji.. má už o 7cm víc než měli děcka ve třech letech a to mu ještě tři nejsou, takže u něj jsem vděčná z aoblečení po dětech, boty a oblečení od kamarádky a švagrové, tolik mě to nemrzí

po něm oblečení co je hezké dávám kamarádce a co už není tak super na parádu, tak dávám na aukro od 1kč (zrovna sem prodala balík asi 30 kousků za 40kč + poštu, mě to neva a jsem ráda, že někomu se ještě hodilo, paní byla moc spokojená) nebo to daruju tady na rodince jen za poštovné.
Holčičí po dcerce dávám kamarádce, co mi dává po synovi zase pro mého nejmladšího...

nic už po nich neschovávám, po nesjtarším dávám švagrové, má dva kluky (moji kluci sou od sebe 8let - tak to oblečení fakt schovávat nechci, protože třeba gumy na ponožkách a tak to už je pak na nic), tak švagrová bohatě využije na dva kluky a pak vrátí co ještě je slušné a přidá co dokoupila ona.. takže jsme spokojené obě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.