| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tutenstein,

jo, jak píšeš - kluci (aspoň teda ti moji) to - zatím - moc neřeší.~d~

malému je 5 a půl, ten hodně nosí po starším, co ten nosil v jeho věku. Samozřejmě mu něco dokupuju (hlavně bundy, pochopitelně boty, to je jasné) - dokupovala jsem i na mimino, ale mám takový ten "základ" nebo "jistotu"

Staršímu bude 13 a mě vyloženě zachránila ta kolegyně, která mi nosí po svém klukovi, který je jen o 2 roky starší a to jsem koukala - to je všechno next, Colors of Beneton a já nevím co všechno za značky, totálně neunošené, on to snad ani neměl nikdy na sobě, musí mít doma úplnou garderobu jak v obchodě~:-D. Takže mně to vyloženě padlo do noty.

Ono asi u kluků je to jednodušší - starší rifle, tričko, mikina nebo svetr...teď má teda oblíbené ty mikiny s kapucí - ale to mám všechno od té kolegyně.

taky jsem si říkala, že staršího budu už nějak řešit s oblíkáním, už je větší, ale - zatím - nám to stačí od té hodné kolegyně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.