| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud plánuješ ještě druhé dítě - i když s delším časovým odstupem - tak bych rozhodně schovávala.

Mám kluky od sebe 7 let, věděla jsem, že jen u jednoho nezůstaneme, takže jsem schovávala komplet všechno - na mimino samozřejmě + větší věci, prostě všechno, jak rostl a můžu říct, že jsem hrozně ráda, když to postupně vytahuju a může to nosit mladší syn. Taky je to tím, že starší vůbec nic nezničil, neroztrhal, takže i když to bylo schované, tak je to v perfektním stavu. Mluvím teď i o oblečení nejen pro mimino, ale i do školky atd...Fakt se nám všechno hodí.

Na mimino jsem měla schované i kočárky s příslušenstvím, vaničku, autosedačky....VŠECHNO jsem užila a byla šťastná, že nemusím pořizovat třeba nový hluboký kočárek....

Ale je to taky o povaze - jsou maminy, které musí mít nutně na každé dítě nový kočárek a v použitém starším by už nevozily~d~...těžko říct...

Podle mě je to v prvé řadě o tom, jestli další dítě ještě plánujete + o tom, jak jsou ty věci zachovalé + o tom, jak moc ti "vadí" nebo "nevadí", že mladší dítě bude chodit v oblečení po starším....

Pro mě je v tom i kousek nostalgie, když malému dám rifličky nebo tričko, které nosil i starší~;).....ale asi jsem v tomhle divná.

Jo, a ještě dodám - samozřejmě na tohle je nejlepší, když máš obě děti stejného pohlaví - jako já 2 kluky a neřešíš typické oblečení druhého pohlaví (jako já třeba neřeším sukničky, šatky atd...), ale to se nikdy neví dopředu....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.