| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Narazila jsem na tuto debatu náhodou,když jsem hledala něco jiného a nedá mi to, abych nenapsala pár řádek. Hrozně mi to totiž připomnělo dobu před 8-mi lety, kdy syn po prodělané encefalitidě /v batolecím věku/ měl epileptické záchvaty. Pak několik let bral léky a prošli jsme si vším, co k tomu patří. Velký a setrvalý strach, hledání odborníků a informací, hledání na internetu atd. atd. Proto nejlíp vím, že na internetu se hlavně dozvíte problémy, špatné věci a zoufalství postižených rodin. Když jsou lidé v pohodě, tak už nemají tolik potřebu psát a já jsem tenkrát potřebova právě vidět nějaké uzdravené děti a ne jenom tu hrůzu neurologických oddělení nemocnic. Takže chci všem maminkám co teď zrovna bojují a trápí se říct, že dnes je mému synovi 9 let. Je už roky bez záchvatů a teď už i dlouho bez léků, které mu postupně vysadili. Závodně sportuje, učí se normálně, je bystrý, šikovný a zdravý. Prostě šťastné konce i u epilepsie jsou. Dětský mozek se vyvíjí a nemoc může odeznít, dítě z ní prostě vyroste. Náš výborný neurolog z Motola, nám říká, že pravděpodobnost, že se to vrátí je už teď po letech minimální. Takže všem držím moc palce, ať to u vás také dobře dopadne.
D.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.