Boni s tim olejem se mi to nevyplatilo v tom smyslu, ze kdyz jsem ji toho kapla celou jednu kapku primo do nosu, tak jak byla malicka tak ji to vteklo az nechci vedet kam. muselo to byt neprijemne a samozrejme priste kdyz me jen videla s olejickem v ruce, tak zrovna radosti nejasala a uhybala co to slo, takze to vedlo k takovym malym bitvam
az pak jsem si precetla, ze je to malym miminkum lepsi davat na tu tycinku... dneska uz je velka, taky ji to uz normalne kapu a svoji averzi nastesti prekonala
ja zatim nosim stale tehotenske kalhoty... maji ten pas hodne elasticky a tim se utesuju
jinak jeste oblecu tehotenske s prvniho tehotenstvi, ale normalni kalhoty jsem jeste nezkousela. ja mam dole tak 9kg a tam se zatim (bohuzel) drzim (tzn.ze mi zustalo jeste tak 7kg a na vahu pred prvnim tehotenstvim uz radeji ani nevzpominam
)
pohadky ve skolce me taky stvaly, moje dcerka mi zrovna dnes rikala jak ji stvalo, ze musela koukat na Spidermana, protoze samozrejme obcas museli koukat na neco kluciciho
zabo, proc nemuzes cokoladu?
niso, my mame kycle teprve pred sebou, jak to vysetreni probiha?
withep, ja jsem dneska taky vyuzila konecne jarne vyhlizejiciho pocasi pro zahradu, malou jsem poslala poprve s kocarkem na prochazku samotnou (hrozne se na to tesila, bydlime na konci vesnice odkud vede chodnik pro pesi a cyklisty soubezne s cestou do nejblizsiho mestecka, takze ztratit se nema kde). akorat jsem stihla shrabal listi a nachystat tri zahonky, pak uz se maly mrvil, tak jsem to dal neriskovala a pokracovat snad budem zitra... ale doma pak jeste hodinku spal, to kdybych vedela, tak jsem stihla i ten hrasek zasit
ja jsem ale zelenac, poprve jsem "zahradnicila" loni, takze 20 plodin rozhodne v planu nemam