| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte :-)

Všem marodům a marůdkům přeju brzké uzdravení ~x~ Jakž takž jsem dočetla, ale je toho hodně a všechno se mi už plete ~:-D

Deno, držím palce, ať jste s tím kojením a přibíráním ok ~x~

Díky moc všem, já taky doufám, že se brzy sladíme a uděláme si režim :-)

Jinak withep, máme to dost podobně - malý se taky budí párkrát za noc a když spí, tak neustále vzdychá, kníká, občas se až zajíkne, někdy se zasměje a občas i krátce zapláče za spaní, takže se v podstatě moc nevyspím a stále ho hlídám ~7~ Takže se s manželem ve spaní střídáme, teď on spí a já hlídám malého, spala jsem večer zhruba do půlnoci - samozřejmě s přestávkami na kojení, jinak přebalování a odříhnutí manžel zvládne ~R^ Poslední noci chtěl malý pít v noci co 2 hodiny, dříve tak co 3-4 hodiny, tak doufám, že si ty intervaly zase prodlouží... Ne každý večer se ale prospím, protože když chce malý pít někdy i večer co hodinu, občas i dříve, tak nemám šanci... Říkám si - kéž by se skamarádil s dudlíkem, ale on ho nesnáší a jen výjimečně ho vezme na pár minut na milost. Takže tahle možnost zklidňování nepomáhá. Co se týče spaní přes den - jak jsem psala, moc nespí, takže se snažím ho vzít ven, tam zatím vždy spal. Bohužel včera to přestalo zabírat ~n~ Doufám, že to bylo jen výjimečné a že zase bude venku pěkně spát...

Vážení v porodnici jsem si taky užila, navíc tam měli předpotopní váhu a na chodbě ~q~ Výhodu jsem měla ale v tom, že malý pil ukázkově a přibíral tak, že všichni žasli. Mléko mi teče hodně samo, takže být bez vložek je riskantní...

Těším se, až zase budu lépe zvládat domácnost a vaření. Teď zvládám nákupy a úklid a prádlo buď ráno, než manžel odejde do práce, nebo odpoledne, až se z práce vrátí. Jsem ráda, že manžel nemívá noční nebo že nemusí jezdit na služební cesty, protože obě babičky pracují a obě jsou 400 km daleko, stejně jako další rodina, takže jiné možnosti hlídání jsou zcela minimální...

Rýmu má malý už od porodnice ~n~ Stále s tím bojujeme - občas je to pár dnů lepší, pak zase horší. Tak obden odsáváme nosík, jinak hlídáme vlhkost vzduchu doma. Máme od lékaře Nasivin a mořskou vodu, ale trošku máme strach to dávat tak malému dítku, i když se to prý může...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.