deno, na to aby mala mela dost mlika prsa mit vazne nalita nemusis... ja jsem to taky ze zacatku mela v hlave, ze musim mit prsa nalita aby bylo dost mleka a dopracovala jsem se az a zanetu a horecce (39,4) z prebytku mleka, kdy jsem 4 dny nebyla schopna delat nic nez kojit, o zbytek se musel postarat manzel...
tak jsem si "dala" do hlavy, ze ma prsa jsou volna a mleka je dostatek a ono to tak opravdu je... samozrejme se mi taky jeste nalijou, kdyz treba 4,5,6 hodin nekojim kdyz maly spi, ale podminkou k dostatku mleka to fakt neni.
withep to mas narocne, uz jak jsi psala, ze musis vstavat 3x 4x za noc, ale tohle... snaz se odpocivat co nejvic, kdy muzes!!!
my jsme jen vcera museli na 8hod k doktorce a ja byla uplne hotova
a to maly spi krasne, jen jsme museli driv vstat, jsem si pak sla pres den na 2 hodky lehnout... spis je to problem pro manzela, on kdyz uz ho maly treba ve 4hod probudi, tak uz nemuze usnout... ten ma uplne spankovy deficit a predevcirem uz to mezi nami vrelo a to se normalne vubec nehadame
no hruza
jen jsem citila, ze jsme oba podrazdeni z unavy.
bez vytahu vam to taky nezavidim... my ho sice taky nemame, ale alespon podvozek muzu nechat dole a nosime jenom korbu (taky nastesti jenom do 2.patra) a to dela manzel, ted ma volno a jinak pracuje v dome, tak mu vzdycky muzu rict (zatim jsem to nesla jen jednou, kdyz byl manzel pryc, a pronese se to s mimcem uvnitr).
a jinak u doktorky dobry, maly ma dnes sest tydnu, 57cm, obvod hlavy 37cm a vazi 4802g.. jinak jsme s doktorkou diskutovali o ockovani, tak jsem zvedava, jak to s manzelem dodiskutujem... on maly jeste zadne nema a my jsme spis neockovaci - doktorka nastesti taky, ale rikala, ze by takove zakladni proti tetanu, cernemu kasli a jeste jedne nemoci dala. a deti nasi sousedky cerny kasel tuhle zimu mely a zadna legrace to neni