Máme necelý rok dvě morčata. Původně jsem chtěla jen jedno, ale pak jsem se dočetla, že jednomu by bylo smutno. Tak máme dvě holky - podle mě to není zas takový rozdíl, jedno nebo dvě, brácha má málo místa v bytě a taky mají dvě morčata. Jsou super, doporučuju, syn je dostal k narozkám a tvrdí, že to byl nejhezčí dárek co kdy dostal. Moc mu pomohly psychicky a hodně moc se mu zlepšila epilepsie, nikdy bych tomu nevěřila, ale zlepšení fakt nastalo přesně od doby, kdy dostal ty morčata. už jsem to tu psala. Jsou to mazlíčci, nekoušou,olizujou, nechají se krásně hladit, chovat, radostně kvíkají když otevřu lednici nebo zašustím sáčkem, milujeme je celá rodina. I naše autistická dcera je pohladí a když jí jedno položím na břicho a šplhá po ní, tak se směje. Ráda morčata pozoruju, jak si šmejdí po kleci, chřoupají seno, je to relax.....Jsem praštěná, když jsem sama doma, tak si s nima povídám u vaření
doporučuju
měli jsme kdysi králíka, ale vůbec to nebylo takové, jak ty morčata. Zdrhal před náma, bál se nás, překusoval furt telefonní šňůru
už nikdy více.