To je těžký - moje známá takhle dala své vlastní dítě své sestře, která děti mít nemůže. Ona si s potratem hlavu nelámala, ale prostě už to nešlo. Nevím, jestli ten kluk ví, jak to vlastně původně je, ale on se k ní chová jako k tetě a ona k němu jako k synovci. Jinak má své další 3 děti. Neptala jsem se jí, jak to cítí - nepřipadá mi to vhodné se ptát. Ale zvládá to a ani nevyhledává chlapcovu přítomnost. Takže dořešit si to v hlavě jde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.