Divá Bára chtěla jsem vyjádření maminek jestli by na základě toho co jsem o dcerce napsala zařadili dítě do předškoláků, já o to musím ve školce požádat jinak zůstane v kolektivu dětí od 3 do předškoláků, většina mi odpověděla ano jsem pro zařadit mezi předškoláky a porovnání dcery s budoucími přeškoláky mi pomohlo, ano samozřejmě konečné rozhodnutí je na nás, vodítkem je vyšetření v PPP a to jak a co zvládne dcera momentálně víme, jak by na tom byla v kolektivu jen těch starších nemůžeme posoudit, ale pokud půjde mezi ně mohli bychom posoudit během roku jak to zvládá
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.