Je tu někdo, kdo knihu přečetl? Běžně nemám problémy s faktografií a tématem II. světové války, nicméně tento syrový popis je i na mne trochu moc... dá se vůbec tato kniha psaná jako monografie dočíst? Resp. mám ji vůbec chtít dočíst do konce? Na jednu stranu si říkám, že jsou skutečně detaily, které opravdu znát nemusím, na druhou jsem zas asi zvědavá... no nevím, které slovo užít jako vhodnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.