Přidat odpověď
Lízo, teď jsem si teprv všimla tohoto tvého příspěvku:
"Slupko, v ordinaci mě klidně v tričku na ramínka najdeš. Zvláště poté, co jsme se přestěhovali a v létě tam bejvá celý den třicet stupňů. Ještě s tím nikdo neměl problém. ;)"
Ty přeci těžko můžeš vědět, jestli s tím někdo měl nebo neměl problém. Jednou jsem s jednou mladou dámou (dětskou psycholožkou) v tílku se zarostlým podpažím (opravdu výrazný tmavý porost) problém měla (nesmrděla nijak výrazně, šlo pouze o ten estetický dojem - beru na vědomí, že můj osobní možná menšinový), ale v žádném případě bych jí to nedala najevo. Jak taky a proč? Pokud bych jí naznačila, že mi to připadá nevhodné, patrně by mi řekla to co ty nebo Štěpánka - že je to její věc, a pokud se mi to nelíbí je to můj problém a nemusím se s ní vídat. Takže jsem se s ní vídat přestala rovnou. Ona ovšem neví, proč. A vzhledem k tomu, že jsme nebyly v nějaké užším kontaktu (šlo o řekněme skupinové scházení), určitě nad tím ani nepřemýšlela (že a proč jsem se stáhla z jejího okolí). Možná je to někomu nepříjemné nebo se mu to zdá nevhodné, ale přeci ti to jako pacient lékařce nebude říkat ?!?
Předchozí