Přidat odpověď
Ahoj,máme podobný problém,syn je vyšetřený od hlavy až k patě,neurolog,logoped,psycholog,ORL,vše s výbornými výsledky dokonce nadprůměrnými,od tří a půl chodí do školky,no spíš je doma-je dost nemocný,jsme ted v péči logopedky a neurologa,neurologa názor je takový,že každé dítě je originál,že když vidí ty testy a jeho tak ho máme nechat být se vyvíjet po svém,na další kontrolu na nás pozval až na podzim,logopedka ho odhadla už při prvním sezení před rokem-paličák,chytrý kluk,když něco nechce tak mu můžu slibovat hory doly a prostě ne,od začátku tohohle roku udělal velký pokrok,+- jsme 0 20 slov v plusu,mluví čistě,sklonuje,s logopedkou nespolupracuje,spíš ho to nervuje,skoro mu tam je až do breku,všechny hry co nám doporučila jsem koupila-všechny zmákne levou zadní a už ho nebaví,vitamíny o kterých je tu řeč mám taky.Ve školce s učitelkama moc nemluví,vlastně je pozdraví a pak už jen ano ne,děti má rád,doma mluví pořád,v podstatě nezavře pusu.
Bojí se někdy mluvit,aby to neřekl špatně,s motorikou žádný problém nemáme,krásně maluje,stříhá,ve školce s ho moc pochvaluji,jak je šikovný.Ovšem já jsem z toho zoufalá,tak strašně moc chci,aby breptal jako ostatní......
Předchozí