| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám ne zrovna levnou(!) Siemens a zdrcla taky kde co. Programy na bavlnu se kvůli tomu nedají prakticky používat, takže suším jenom na syntetiku - a to ještě jen slabší program - takže využívám pouze tento 1 program s nejnižší teplotou. Prádlo vyndám sice měkké, narovnané, ale dost vlhké, takže dosušuji na sušákách (což je pro mě i tak pokrok oproti předchozímu sušení jen rovnou na sušáku, kdy nám celou zimu tekla po oknech v paneláku voda). I přes ten nejšetrnější program se mi ale zdá, že sušička oblečení dost ničí, jakoby to oblečení "žere". Po roce sušení je všechno oblečení tenčí a je průhlednější. Vidím, jak z filtrů vyndavám nejen vlasy, chlupy, smítka, ale také jakoby chomáčky z bavlny. Popravdě, už bych si sušičku nekoupila, dost mě to zklamalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.