Ani ano budeme mít o tu školu zájem, ale dostane se tam jen na základě kritérií, jedno z nich je výše IQ dítěte a ta se testuje před nástupem do školy, mají k tomu toho psychologa a říkala, že spousta rodičů tam přijde, že má ,,geniální dítě,, a po jejím otestování je ubezpečí, že není geniální
dcera není první naše šikovné dítě a mezi vrstevníky do normální školy bych ji po zkušenostech už nedala, pokud má na to jít mezi nadané děti, tak ji tam bude lépe, se domnívám, zkušenost s touto školou ještě nemáme, v době našich starších dětí se o nadaných dětech nic nevědělo a byli automaticky bržděné vrstevníky,
bohužel taky mám takové zkušenosti ve vlastním životě, vždycky jsem nuceně seděla s někým ,,blbým,, kdo měl 4 ve škole, abych ho učila....jeho věčné dotazy jak se to má dělat, jak to počítáš, jak to máš, mně otravovaly celých 8 let a sedět s někým podobně normálním jako já by mi asi ulehčilo celý školní život....až na VŠ jsem dospěla k názoru, že konečně existují i chytřejší lidi než já
takže docela chápu čím mé děti v normální škole prochází, kluci vyrušovali vykřikovali a hlavně se v té normální škole nudili......starší to psychicky neunesl a z ní zdrhnul raději chtěl pracovat než chodit do školy, mladšího když se zeptám co ve škole...nuda, opruz, šikana......