Delete...nasi mi taky nechteli brat detstvi, presto ze jsem mela doporuceni jit do skoly
...jim vycitam dodnes, ze jsem o to nestala
Ja si osobne myslim, ze jsou na tom vsechny deti tak nejak skoro stejne, einsteinu je asi fakt malo. A ze nekdo, kdo muze vypadat jak vybocujici, muze za par let uplne zaniknout a opacne...ja jsem proste za to dat dite do normalni skoly.....jestli ma byt nekdo v necem vyjimecny, ukaze se stejne...a pak...co s tim, a jestli s tim jde neco delat a co. Moje mama je genialni na matematiku. Ani pozdeji na hospodarske jako jedina nemusela psat pisemky, profesor vedel, ze ji to otravuje, byla to pro ni ztrata casu. A stejne nic svetaborneho diky matice lidstvu neprinesla....jen nedokazala cele roky pochopit, ze ja proste na tu matiku po ni nejsem a tak jsem jako dite dost trepela, nez jsem ji vysvetlila, ze ona zase nema talent na kresleni jako ja a nikdo z ni blba za to nedela. /mela jsem jednou na vizo z matiky za jedna a misto pochavaly jsem slysela, ze ktera krava mi za ty me znalosti mohla dat tu jednicku
/